Vid frågor, ring oss på 076-108 37 04!

KONTAKTA OSS

Kakel och klinker

När du väljer kakel och klinker, väljer du också en stil som betonar din inredning. Modernt, klassiskt eller kanske något som inspirerats av mera rustik miljö.

Kakel och klinker går att få i många olika material. På senare år har även granit, skiffer och marmor börjat locka oss konsumenter. Ett golv av klinker är otroligt slitstarkt och tidlöst. Skall du lägga klinker eller klinkergolv bör du anlita en auktoriserad fackman.

Klinker och kakel är hårda material som passar i utrymmen som utsätts för stort slitage och där det ställs stora krav på vattenläget. Exempel på det är kök, hall, badrum och tvättrum. Klinkers tillverkas av hårt bränd lera och består enbart av naturmaterial, något som är nog så viktigt att tänka på med kraftigt ökade allergier bland barn. Kakel och klinkers känns alltid kalla om de läggs direkt på underlaget. I utrymmen där man vistas ofta, som kök och badrum, kombinerar därför många klinkers med golvvärme. Keramiska plattor är det idealiska materialet vid golvvärme eftersom de lagrar och leder värme lika effektivt som en kakelugn.

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS