Vid frågor, ring oss på 076-108 37 04!

KONTAKTA OSS

Laminatgolv

Laminatgolv är en imitation, en trädekoration, som består av tre skikt. Laminatgolv har ett ytskikt som är tillverkat av ett specialbehandlat papper och består av ett slitskikt som skyddar underliggande imitation och dekoration. Baksidan av ett laminatgolv har ett impregnerat balansskikt som skyddar mot fukt.

Älskar du parkettgolv och har en förkärlek till massiva trägolv? Men vill inte riskera skador, repor och fläckar från hundar och barn? Då är laminatgolv lösningen för dig. Det är en imitation som skyddas av ett slitskikt för att hålla golvet fräscht i ur och skur. Laminat finns i flera olika former och läggs enkelt ut på golvet i form av ”klickgolv”. Tack vare dess tunna konstruktion krävs inga större ingrepp vid läggningen, utan det läggs ”flytande” ovanpå det gamla golvet.

Det finns också ett stort utbud av tillbehör i form av golvlister och övergångslister, vilket skapar ett fulländat resultat. Normalt underhåll är sedan att dammsuga golvet och ibland försiktigt torka av golvet med en fuktig trasa. Nackdelen är att det ser lite livlöst ut vilket det ju också är eftersom det bara är ett foto av trä och inte har det äkta träets levande yta. Ett laminatgolv har inte det äkta träets svikt och ljuddämpande effekt, utan upplevs som lite ”klapprande”.

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS