Vid frågor, ring oss på 076-108 37 04!

KONTAKTA OSS

Plastgolv

Plastgolv är ett slitstarkt och lättskött golvmaterial. Plastgolv finns i obegränsat antal färger och mönster. Du får ett slitstarkt golv som är tåligt, lättskött och hygieniskt. Ett plastgolv tål hårda tag, vilda lekar och utspillda saftglas. Om du har småbarn, hundar eller katter och vill slippa repor i parketten, sprickor i klinkergolvet eller fläckar på ditt nya textilgolv så kan ett plastgolv vara något för dig. De är lättskötta, slitstarka och hygieniska och passar perfekt för en aktiv familj. De finns i alla möjliga färger och mönster.

Även ett plastgolv kan läggas ”flytande”, dvs utan lim, men det finns vissa plastgolv som är mer lämpade för det ändamålet. Ett plastgolv är lättstädat, mycket tack vare att det inte finns några smutssamlande springor eller skarvar. Den ”skarvfria” ytan gör att golvet är väl lämpat att torka av med en torr eller lätt fuktad trasa för att snabbt samla upp damm och smulor. Oftast räcker det med att dammsuga eller sopa golvet vid lätt nedsmutsning.

Nackdelen med ett plastgolv är att det är känsligt för repor och lätt får fläckar av pennor eller mörka skosulor. Med rätt skötsel kan man förlänga golvets livstid avsevärt. Torka genast upp spill innan det har hunnit torka. Sätt möbeltassar på möblerna så undviks märken och repor. Undvik dock möbeltassar av gummi som kan missfärga golvet. Ett lite tunnare plastgolv kan vara ett nog så bra alternativ i till exempel hobbyrum, kök eller tonårsrum där golvet kanske byts oftare och då heller inte får kosta så mycket.

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS

Vid frågor, kontakta oss!

Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig.

KONTAKTA OSS